Chivato

Camp d’Eslàlom

El camp d’eslàlom té uns 300 metres de llargada. En aquest camp es realitzen proves de la federació espanyola, de la federació catalana i proves internacionals.

A la part alta del canal hi ha una zona d’aigües tranquil·les, optima per escalfar i al final hi ha una zona de desembarcament.

El camp disposa de moltes portes per entrenar les diferents maniobres o simplement per aprendre els principis bàsics de la navegació al riu.

Una característica molt remarcable del camp d’eslàlom és que gairebé sempre té aigua per anar a practicar i es un bon punt de trobada dels palistes de la zona.

Altres espais de pràctiques

El llac artificial

Aquest espai es troba just darrere de l’edifici del Club i consta d’un estany artificial dotat d’una làmina d’aigua tranquil·la sense cap tipus de turbulències. Serà un espai ideal per fer les primeres preses de contacte i exercicis de caire tècnic.

Descens de Ponts:

Situat just davant del Club, trobem un tram de descens del riu Segre d’aproximadament 7,5 km. Aquest primer descens, d’intensitat de corrent I-II és un primer pas a realitzar en el medi de les aigües braves.

Descens de Camarasa:

A menys de 20minuts del Club trobem aquest descens d’intensitat d’aigua II-III. Realitzant un recorregut d’uns 3,5 km, estarem davant d’una zona ideal per a l’aprenentatge; amb intensitats d’aigua molt variades, molts elements hidrogràfics propis d’aquest medi i disposant de moltes zones de seguretat.